Biljardia, golf-simulaattori ja baari Espoon Viherlaaksossa

Ota yhteyttä!
Biljardikuvake

Viherin Biliksessä Espoon Viherlaaksossa pelaat biljardia, dartsia ja pöytä-curlingia. Meillä pääset myös kokeilemaan uutta golf-simulaattoria. Baarillamme on A-oikeudet. Oluen ja muiden virvokkeiden lisäksi tarjoilemme pientä snack-purtavaa.

BILJARDI
Viherin Biliksessä on kuusi biljardipöytää, joista kolme on 9" jalkaista ja kolme 7" jalan mittaista pool-pöytää. Hinnat  12e/h

Meiltä löytyy myös kattava valikoima välineitä pelaamiseen. Pidämme pöydistä ja välineistä hyvää huolta.

Näissä erinomaisissa puitteissa pääset biljardin makuun, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari. Meillä pelaavat sekä satunnaiset pelaajat että lajiin kunnianhimoisemmin suhtautuvat harrastajat.

Kysy lisätietoja

GOLF-SIMULAATTORI


Golf-simulaattorissamme voit hioa golf-lyöntejäsi ympäri vuoden. Pääset harjoittelemaan joko rangella tai lukuisilla erilaisilla kentillä ympäri maailman.

 

Käytössämme on markkinoiden kärkituotteisiin kuuluva, tarkka Flightscope Mevo+ golf-simulaattori, joka tekee harjoittelusta toden tuntuista. Simulaattori

 

mittaa tutkan avulla kaiken tiedon aina pallon lentoradasta mailasi liikkeisiin. Tule pelaamaan yksin tai yhdessä ystävien kanssa!

 

 Hinnasto: 20e/h.

Pyydä lisätietoja

Darts ja pöytä-curling

Meiltä löytyy myös darts-tauluja ja pöytä-curling, joiden äärellä voit haastaa seurueesi leikkimieliseen kilpailuun. Järjestämme myös pieniä kisoja asiakkaillemme.

 

Molemmat lajit sopivat erinomaisesti myös illanvieton ohjelmaan. Halutessasi tarjoamme vaikkapa koko setin biljardipöydästä darts-tauluun ja pöytä-curlingiin – katso, kuka teistä on moniottelun mestari!

Ota yhteyttä!

Baari

Baarillamme on A-oikeudet. Myymme erilaisia hana- ja pullo-oluita, siidereitä, lonkeroita, viiniä ja drinkkejä. Keittiössämme valmistuvat myös pienet snack-tyyppiset annokset isommallekin seurueelle. Voit nauttia baarin antimista joko tiskin tai oman pöydän ääressä. Tervetuloa!

Katso sijainti ja muut yhteystiedot